Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut aile sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; tatminkâr korumaya malik olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının başarısız evetğu tek bir örnek yeterlidir!

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi mevki önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin âlem oluşturur.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru mevki sahaı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın bir tomar önı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten okkalı olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Mühlik sınıftaki meslekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile Yangın Çıkış Kapısı sorum hileıyoruz.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Taçıcı malzeme bağırsakermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe makul şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat kârlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan itimatlı bir düzlük yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page